Lotus flower (2).jpg

Tutustumistarjous uusille asiakkaille!

60 minuutin shiatsu- tai seikihoito vain 60 € (norm. 65 €)

Hinnat & Ajanvaraus

Voit varata ajan yllä olevasta painikkeesta, puhelimitse 045 262 2911 tai sähköpostitse.

Shiatsu 60 min - 65e

  • Rentouttava ja virkistävä hoito sormilla, kämmenillä ja kyynärpäillä painellen ja venytellen.

Shiatsu 90 min - 90e

  • Rentouttava ja virkistävä koko kehon hoito sormilla, kämmenillä ja kyynärpäillä painellen ja venytellen. Sisältää kehonlinjauksen tarkistamisen.

Shiatsu 120 min - 110e

  • Täydellisen rentouttava ja virkistävä koko kehon hoito sormilla, kämmenillä ja kyynärpäillä painellen ja venytellen. Sisältää kehonlinjauksen tarkistamisen. 

Seiki 60 min - 65e

  • Syvärentouttava hoito, jossa kosketuksen ja hengityksen avulla voit tulla tietoiseksi ja päästää irti kehossa ja mielessä olevista jännitteistä.

3 x 60 min sarjakortti - 180e

Uutta! Nyt voit varata myös qigong-tunnin Vellosta!

Qigong 45 min - 50e

  • Yksityistunti, jonka sisältö voidaan suunnitella juuri sinulle sopivaksi. Opi rentouttavia, kehoa avaavia ja tasapainottavia liikkeitä, joita voit harjoitella omassa tahdissa kotonasi.

Peruutukset tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen varausta. Peruuttamatta jätetystä varauksesta voidaan periä täysi maksu.

 

Huom! Korona-aikana voit perua varauksesi veloituksetta ennen hoidon alkua. Internet-varauksen voit perua Vellossa kuusi tuntia ennen varausta, muussa tapauksessa ilmoita peruutuksesta soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Lahjakortit

Anna lahjaksi rentouttava shiatsuhoito!

Lahjakortteja voi tilata sähköpostitse (info(at)seishinshiatsu.com).

  • Toimitus joko sähköisesti tai postitse valintasi mukaan (postitettavien lahjakorttien hintaan lisätään toimitusmaksu 3 €).

  •  Voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien.

Shiatsu lahjakortti