Kurssit ja workshopit

Kaikille avoimia kursseja ja työpajoja. Opetus suomeksi ja englanniksi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: info(at)seishinshiatsu.com.

"Sei-ki - löydä keskipisteesi"

Sei-kin perusteet Alice Whieldonin kanssa

Aika: pe-su 7-9.10.2022, pe klo 14-18, la & su klo 10-17

Paikka: Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki

Hinta: Varaukset 31.8.2022 mennessä 280 € (sis. ALV 24%), sen jälkeen 300 € (sis. ALV 24%).

Tämä kurssi sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille sei-ki:n, shiatsun tai muun kehotyöskentelymetodin harjoittajille. Kurssin aiheena on painovoima ideana, kokemuksena ja tavoitteena. Aikaisempaa kokemusta sei-ki:stä tai shiatsusta ei tarvita.

Sei-ki:n perusta on shiatsussa, mutta siinä on aineksia myös shintosta. Sei-ki on taito nähdä ja kokea syvemmin; sen tarkoituksena ei ole "parantaa" kuten lääkinnän, vaan löytää ja nähdä ihmisyyden ydin, totuus, sielu sellaisena kuin se oikeasti on - täydellisenä. Kun olemme tasapainossa omassa itsessämme ja ympäröivän maailman kanssa, olemme vapaita liikkumaan ja kokemaan sen omien mahdollisuuksiemme mukaan. Seiki auttaa tasapainottamaan meitä palauttamalla keskipisteemme luonnolliseen tilaan.

Seiki on hienovarainen, mutta samalla voimakas kokemus. Tällä kurssilla näet ja koet, mitä sei-ki käytännössä on, miltä se tuntuu ja mitkä ovat sen vaikutukset. Harjoittelemme myös antautumista (surrender), todellisuuden vastaanottamista, vapaan liikkeen (katsugen) ja hengitysharjoitusten avulla.

Voit lukea lisää sei-kistä täältä:
https://surrenderwork.com/sei-ki/

Alice Whieldon on kokenut opettaja. Hän opiskeli alunperin shiatsua ja tavattuaan Kishin, Sei-ki:n perustajan, jatkoi opiskelua hänen johdollaan monen vuoden ajan. He kirjoittivat yhdessä kirjan 'Sei-ki: Life in Resonance, the Secret Art of Shiatsu' (2011). Alice on pitänyt kursseja Englannissa ja ulkomailla yli 20 vuoden ajan. Alice on opiskellut myös filosofiaa, teologiaa ja feminististä tiedettä tohtoritasolla.

Kurssi pidetään englanniksi, tarvittaessa tulkkaus suomeksi.

Lisätiedot ja varaukset: info@seishinshiatsu.com tai puh. 045 262 2911 / Mira

Tori lake.jpg