Mira Reijonen

Tutustuin shiatsuun ensimmäisen kerran jo yli 20 vuotta sitten, ja halu shiatsun oppimiseen syttyi vuonna 2005, jolloin osallistuin lyhyelle shiatsukurssille Helsingissä. Suomessa ei tuolloin ollut juuri mahdollisuuksia jatko-opintoihin, joten ajatus jäi hautumaan taka-alalle.

 

Muutettuani Englantiin pari vuotta myöhemmin aloitin opinnot London College of Shiatsussa, ja valmistuin shiatsuterapeutiksi kolmevuotisten osa-aikaopintojen jälkeen vuonna 2013. Opintoihin sisältyi itämaisen lääketieteen lisäksi anatomian, fysiologian ja patologian perusteita sekä paljon harjoittelua niin itsenäisesti kuin koulun omassa opiskelijahoitolassa.

Olen myös harrrastanut eri kamppailulajeja teini-iästä lähtien ja Englannissa ollessani aloitin uudelleen taiji-harjoittelun. Vuonna 2011 ryhdyin päätoimisesti opettamaan taijia ja qigongia. 

Olen sekä Shiatsu Society UK:n että Shiatsu Finland ry:n

rekisteröity jäsen, ja ylläpidän osaamistani osallistumalla säännöllisesti erilaisille kursseille ja opintopäiville.

 

​Erityisalaani ovat selkävaivat ja kehonlinjausongelmat. Omat kokemukseni selkäkivuista ovat opettaneet mikä näihin voi auttaa. Uskonkin, että keho tietää mikä sille on parasta, jos vain annamme sille mahdollisuuden parantaa itsensä.

  • 3-vuotinen Shiatsu-terapeutin tutkinto 2013, London College of Shiatsu (Lontoo, UK)

  • Structural Alignment 1 & 2 2013 & 2014, Devon School of Shiatsu (Totnes, UK)

  • Vyöhyketerapian lyhytkurssi 2015 (Lontoo, UK)

  • Opintoryhmä Michael Rosen johdolla 2015-2019 (Lontoo, UK)

  • Seiki-terapeutin diplomikoulutus 2019,          Life in Resonance (Manchester, UK)

  • Aikaisempi työkokemus mm. vakuutus- ja IT-alalla Suomessa ja Englannissa

Prone crop small.jpg